Competència Mediàtica - Enllaços

      Teleduca. Educació i comunicació. http://www.teleduca.org/
Col·lectiu independent i pluridisciplinar de professionals que provenen de diverses especialitats relacionades amb l’educació i la comunicación i que desenvolupen la seva tasca en l’àmbit de l’Educació en Comunicació (EC)
 
 Mitjans. Xarxa d’educadors i comunicadors. http://www.mitjans.info/tiki-view_articles.php
Associació formada per professionals de la comunicació i l’educació preocupats i interessats per la comunicació mediàtica i per la seva incidència social i educativa.
 
Aire Comunicación. Asiciación de telecomunicadores. http://www.airecomun.com/
Associació formada per professionals de la comunicació i professors i professores de diversos nivells educatius que treballen des de fa dècades en el camp de l’Educomunicació.
 
Grupo Comunicar. http://www.grupocomunicar.com
Associació professional de periodistes i docents andalusos que treballen per un ús didàctic crític i plural dels mitjans de comunicación i per l’ètica i l’educació en els mitjans.

 Unió Europea, Audiovisual. http://europa.eu/pol/av/index_es.htm
Institució que fixa les normes i orientacions de la política audiovisual per garantir uns interessos comuns, com que a la UE hi hagi competencia i mercats oberts.

CONiNCOM. Conflicto, infancia y comunicación. http://austica.wordpress.com/
Conflicto, Infancia y Comunicación (CONINCOM) és una xarxa d’investigació de caràcter interdisciplinari que té com a objecte d’estudi les situacions de conflicte social, el tractament mediàtic i la percepció social de la violència.

OCENDI. Observatorio del Ocio y el Entretenimiento Digital. http://www.ocendi.com/
L’ Observatori vol ser un instrument per a l’estudi de la influència social que exerceixen els continguts digitals, ‘ evolució del seu consum per part dels joves i l’establiment de tendències de futur en la indústria, la cultura i l’ educació audiovisual.
  
Drac Màgic. http://www.dracmagic.cat/
L’Associació, fundada l’any 1970, es dedica fonamentalment a l’estudi i la divulgació del cinema i dels audiovisuals i la seva utilització en diverses activitats educatives, socials i culturals.
      
Aulamèdia. http://www.aulamedia.org/wordpress/
Col·lectiu que treballa en l’educació en comunicació a través d’activitats formatives, producció de materials audiovisuals, creació de campanyes i altres iniciatives.
       
OETI. Observatorio Europeo de la Televisión Infantil. http://www.oeti.org/web/index.php
Entitat independent que treballa en defensa dels drets dels infants, potenciant la seva alfabetització mediática i treballant perquè els programes de televisió i audiovisuals en general destinats a la infància siguin educatius, formatius i entretinguts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada